Voor uw veiligheid reinigen en herstellen wij elk detail van uw schoorsteen

Robeco is uw betrouwbare partner wanneer het tijd is om uw schoorsteen te laten vegen

Kies voor een huis waarin u een veilig gevoel heeft, waarin uw kinderen veilig zijn! Daarom moet u minstens één keer per jaar uw schoorsteen laten vegen. Roetophoping of teervoming zijn helaas maar al te vaak oorzaken van schoorsteenbrand... Omdat u uw huis niet in vlammen wil zien opgaan, kiest u dus best voor een regelmatig onderhoud. Ook het inademen van koolmonoxide (CO) is levensgevaarlijk. Vermijd dit door uw rookkanaal voldoende zuiver te laten maken. Bovendien is een jaarlijks onderhoud bij wet verplicht wanneer u beschikt over een rooktoestel type b. Na reiniging ontvangt u van ons een reinigingsattest dat u kan voorleggen aan uw verzekering.

Robeco verwijdert bijvoorbeeld ook vogelnesten uit uw schoorsteen en plaatst roosters zodat obstakels zoals deze vermeden kunnen worden. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Zo installeren wij ook regenkapjes, roetschuifjes en trekregelaars. Is er een stuk van de schouw aan vervanging toe? Wij repareren kapotte voegen en barsten of plaatsen flexibele innox buizen. Wij bekijken elk rookkanaal afzonderlijk en kiezen de gepaste materialen en technieken die op uw schouw van toepassing zijn. Wij garanderen u de best mogelijke afwerking en laten uw huis steeds proper achter. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare specialist in regio Antwerpen.

Uw schoorsteen laten vegen? 

Uw schoorsteen laten vegen kost slechts 70 euro bij Robeco. Voor een tweede schoorsteen komt hier slechts 50 euro* bij. Voor deze som kan u zeker uw veiligheid en die van uw gezin dus zeker niet in het gedrang laten komen. (!! Pas op !! Prijzen zijn enkel voor schoorstenen die niet verstopt. Voor vogelnesten en dergelijke rekenen we andere tarieven.)

Wacht niet langer, maar contacteer ons vandaag nog voor een afspraak om zo snel mogelijk uw schoorsteen te laten vegen!

Contacteer ons!0484 29 60 52